015 24 02 06 info@kdca.be
KDCA is opgericht door accountant en belastingconsulent Karl De Coux.  Hij kan bouwen op meer dan 25 jaar ervaring in de accountancy en fiscaliteit.    In die tijd heeft hij ervaren dat niet alleen de cijfers belangrijk zijn, maar ook vertrouwen en persoonlijke contacten zodat er een juiste en correcte reflectie kan gemaakt worden.

Men kan stellen dat uw accountant als “de huisdokter van uw onderneming” fungeert.

Karl De Coux heeft samen met zijn echtgenote Veerle Witters, een team van enthousiaste, getrouwe en ervaren medewerkers kunnen samenstellen.  Samen garanderen we een accurate, efficiënte en professionele opvolging.    Teneinde steeds up-to-date te blijven in de complexe wetgeving van onze omgeving volgt iedereen binnen het team op regelmatige basis verschillende opleidingen.

Persoonlijk contact in de klantrelatie is voor ons enorm belangrijk.  Vandaar dat er voor elk dossier een dossierbeheerder wordt toegewezen.  Uiteraard staan buiten deze twee mensen alle andere medewerkers klaar voor alle cliënten.   Alle afspraken kunnen doorgaan op ons kantoor of op de kantoren van de cliënt.  Op die manier kunnen wij op een vlotte manier het klankbord zijn voor onze klant.

Mogen wij even op uw medewerking rekenen? Dit duurt slechts enkele minuten.

In het kader van de verlenging van onze erkenning als “dienstverlener KMO-portefeuille” vragen wij u om kort onderstaande vragen te willen beantwoorden.

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid, gericht op Vlaamse ondernemingen. Via de KMO-portefeuille kan ook uw onderneming subsidies bekomen voor (strategisch) advies middels ons kantoor.

Mogen wij u derhalve vragen wat u van onze dienstverlening vindt : bent u tevreden of toch niet helemaal. Mogen wij u derhalve verzoeken om deze enquête te willen invullen vóór 31/01/2021. Op die manier kunnen wij onze service nog verbeteren.

Step 1 of 4